Despre noi

Profilul companiei

TECHNOSEC s.r.l. este o societate comercială românească, înființată în anul 1999, având capital integral privat, care activează în domeniul importului, distribuției și instalării echipamentelor destinate realizarii sistemelor de securitate pentru clădiri.
În perioada 1999 – 2013, activitatea firmei a constat în proiectarea și instalarea sistemelor electrice de curenți slabi pentru alarmarea la incendiu și efracție, controlul accesului pentru persoane și autovehicule, televiziune cu circuit închis, interfonie – videointerfonie, rețele de voce – date, fiind autorizată de MAI – Direcția Pază și Ordine Publică și MAI – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
În paralel, TECHNOSEC a desfășurat o activitate de import și distribuție a echipamentelor destinate realizării lucrărilor sus-menționate, promovând pentru prima dată în România produsele firmelor SCHRACK SECONET (Austria) pentru alarmarea la început de incendiu, FERMAX (Spania) pentru interfonie – video interfonie, SPACECOM, WATEC (Japonia), VIDEOR TECHNICAL (Germania), NETAVIS (Austria) și VISION Hi-TECH (Coreea) pentru supravegherea video, KABA – GALLENSCHUTZ (Germania) pentru controlul fizic al accesului etc.
Începând cu anul 2013, în scopul eficientizării activității și în contextul crizei economice, TECHNOSEC și-a restructurat activitățile, păstrând în portofoliu activitățile de import și distribuție a echipamentelor destinate controlului fizic al accesului fabricate de firma KABA – GALLENSCHUTZ (Germania) , care in anul 2015 a fuzionat cu firma Dorma devenind Dormakaba, a camerelor video şi a sistemelor optice pentru aplicații speciale, fabricate de firmele WATEC (Japonia) şi Marshall Electronics (SUA), precum și a echipamentelor destinate controlului tehnic de securitate, fabricate de firma Research Electronics International (SUA).
Echipamentele și aparatele importate și distribuite de TECHNOSEC sunt de clasă profesională, iar firmele fabricante sunt lideri mondiali în domeniile lor de activitate.
TECHNOSEC are un colectiv tehnic de ingineri cu o calificare profesională ridicată, cu multă experiență practică, atașați ideii de a oferi clienților soluțiile tehnice cele mai adecvate, care să răspundă optim raportului calitate / preț, având în vedere și mediul concurențial al pieței sistemelor de securitate din România.
TECHNOSEC s.r.l. este certificată SR EN ISO-9001: 2015, pentru activitățile de „Comerț cu ridicata și cu amănuntul al echipamentelor și aparatelor pentru realizarea sistemelor de securitate, proiectarea, instalarea și service-ul echipamentelor și sistemelor de control fizic al accesului”.

Portofoliu

Bănci

BANCA NATIONALA A ROMANIEI
CEC BANK – 165 sucursale
BANCA ROMANEASCA S.A. – 3 sedii centrale si 115 sucursale
DEUTSCHE BANK – Bucuresti
ING BANK – Bucuresti

Instituţii şi autorităţi publice

MINISTERUL JUSTITIEI SI LIBERTATILOR CETATENESTI
MINISTERUL APARARII NATIONALE
MINISTERUL DE INTERNE
SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII
SERVICIUL DE INFORMATII EXTERNE
SERVICIUL DE PROTECTIE SI PAZA
REGIA AUTONOMA RASIROM
AUTORITATEA NATIONALA PENTRU REGLEMENTARE IN COMUNICATII
INSPECTIA MUNCII

Clădiri de birouri şi industriale

OPERA ROMANA – Bucuresti
MUZEUL NATIONAL DE ISTORIE A ROMANIEI
SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA – Bucuresti
FLOREASCA (ORACLE) TOWER – Bucuresti
WORLD TRADE CENTER – Bucuresti
OPCOM S.A. – Bucuresti
RENAULT TECHNOLOGIE ROUMANIE
SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA
AUTOMOBILE BAVARIA BMW – Bucuresti Baneasa
TRANSGAZ – Medias
SIEMENS ROMANIA – Bucuresti
FIBERNET – Bucuresti
THE OFFICE – Cluj Napoca
HERMES BUSINESS CAMPUS – Bucuresti
JULIUS CENTRE – Iasi
FARMEXIM
E.ON Romania – sediile Iasi si Targu Mures
OLTCHIM – Ramnicu Valcea
MINMETAL – Constanta
COMVEX – Constanta
CONTINENTAL – Sibiu
SCHAEFFLER – Brasov
FLEXTRONICS – Timisoara
BOSCH ROMANIA – Cluj
EMERSON – Oradea
GEALAN – Bucuresti etc.

Certificări